Brug os til at skabe debat – der giver mening

Når Folkemødet løber af stablen den 14. til 17. juni har Niveau fornøjelsen af at medvirke som ordstyrer på en række debatter og præsentationer.

Niveau skaber debatter med kant og flow

Vi har årelang erfaring med at sammensætte programmer, der både skaber flow og interaktion med publikum. Vores mål er altid at give debatarrangementer den kant, der sikrer at debatten både bliver fagligt interessant, vedkommende og underholdende.

Så brug os f.eks. til at tilrettelægge fængende, interessante og underholdende debatforløb, der positionerer jeres mærkesager eller ydelser.

Professionel ordstyrer

Direktør i Niveau og tidligere redaktør, journalist og vært på bl.a. DR Nyhederne, Flemming Platz har traditionen tro også en række opgaver som ordstyrer på spændende og eksplosive debatter ved dette års Folkemøde, men skulle I have behov for en skarp professionel ordstyrer, har Flemming stadig tid i kalenderen.

Visuelle virkemidler

I Niveau har vi et netværk af dygtige kreative folk, der på forskellig vis kan sætte lyd og billeder på jeres debat undervejs og i forhold til en efterfølgende dokumentation eller pr-indsats. Ofte kan små gennemtænkte kreative virkemidler være dét, der gør at man husker en god debat lang tid efter.

Brug os f.eks til at:

 

– Tilrettelægge debatter, der både oplyser og underholder

– Afvikle debatter, der har tempo og giver mening

– Skabe debat med bid og flow

– Identificere samarbejdspartnere og skabe netværk omkring jeres aktiviteter

– Forberede deltagere og oplægsholdere

 

 

 

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden