Cyberkriminalitet – den største trussel

Ifølge en undersøgelse fra Dansk Industri og Beredskabsstyrelsen er cyberkriminalitet nummer ét på listen over trusler, der kan føre til en krise de kommende to år. Det mener både offentlige institutioner og virksomheder. Derfor bør du få styr på it-sikkerheden og ikke mindst beredskabet.

Hvis virksomheder og myndigheder skal imødegå hackerangreb bedst muligt, kræver det ikke blot optimale it-sikkerhedsmæssige løsninger. Det kræver også et effektivt beredskab, der tager højde for såvel de it-sikkerhedsmæssige forhold som de kommunikative udfordringer, der opstår i kølvandet på en it-krise eller et datalæk.

En it-krise eller et datalæk udvikler sig nemlig ofte til kommunikative kriser, der truer med at skade virksomhedens image og renomme.

It-sikkerhed og kommunikationsrådgivning i én pakke

Niveau har derfor indgået et partnerskab med Danmarks førende it-sikkerhedsvirksomhed, Dubex.

Sammen med Dubex leverer Niveau professionel rådgivning i forbindelse med virksomheder og myndigheder ønsker at etablere det bedst tænkelige beredskab. Men Dubex og Niveau rykker også ud sammen, når krisen indtræffer, og der skal handles hurtigt, sikkert og professionelt indenfor både it-sikkerhed og kommunikation.

Sammen kan vi tilbyde vores kunder professionel, solid og erfaren rådgivning indenfor såvel it-sikkerhed som krisekommunikation.

 

Du kan læse mere i denne artikel om, hvordan Dubex ser på det aktuelle trusselsbillede. Få også nogle overordnede guidelines fra Dubex til hvordan du bør forholde dig til fremtidige it-nedbrud.

Læs Dansk Industris artikel om undersøgelsen af IT-kriminalitet her

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden