Vil du vide mere om Flemming Platz?

Journalist gennem årtier – i pressens frontlinje som politisk journalist, vært og redaktør i DR Nyheder. Siden rådgiver i eget kommunikationsfirma og pressechef i en offentlig forvaltning, der om nogen har været udsat for pressens kritiske søgelys. Flemming Platz har mere erfaring end de fleste, når det kommer til medietræning, pressehåndtering og krisekommunikation. Nu rådgiver han offentlige og private myndigheder og virksomheder, som partner i Niveau.

Daglig gang på Christiansborg

Flemming har i 17 år været blandt pressens hårde hunde, når han fra DR Nyhederne har konfronteret magthavere og virksomhedsejere med kritiske nyhedshistorier. Som en del af DR Nyhedernes pressekorps på Christiansborg har han igennem en årrække opbygget både et solidt kendskab til arbejdsgange på Christiansborg og et stærkt politisk netværk. Hans undersøgende og konfronterende journalistiske arbejde har betydet, at Flemming om nogen kender til pressens metoder, tankesæt og arbejdsgange.

I 2010 startede han PLATZ Kommunikation, og har her rådgivet og medietrænet en lang række erhvervs- og organisationsledere, politikere og ministre.

Pressechef i en de mest udsatte offentlige forvaltninger

I 2012 tiltrådte han samtidig stillingen som pressechef i en af de mest udsatte offentlige forvaltninger i Danmark: Socialforvaltningen i Københavns Kommune. Flemming var pressechef og dermed gatekeeper for de omkring 7000 ansatte, der forvalter og drifter Københavns Socialforvaltning og de mange institutioner for borgere med misbrug, handicap, psykisk syge, prostitution, hjemløse, kriminalitetstruede børn og unge, anbragte børn m.fl.

Flemming har således solid erfaring fra både den kritiske nyhedspresse og fra den organisation, der mødes af pressens kritik. En sjælden kombination der gør hans medietræning og rådgivning om krisekommunikation værdsat.

Eftertragtet ordstyrer

Endelig vil det ikke være forkert at sige, at der er lidt cirkushest i Flemming! Både som tv-journalist og som konsulent har Flemming styret et hav af debatter og konferencer. Det sker altid med en høj grad af respekt for det faglige indhold, med et glimt i øjet og med fokus på at inddrage de tilstedeværende. Han har tilrettelagt og styret debatter og konferencer på Folkemødet, på Christiansborg og for en række offentlige institutioner, private virksomheder og organisationer.

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden