Vil du vide mere om Stine Nissen?

I tyve år har Stine arbejdet med kommunikation i komplekse netværk. Jo bredere vifte af interessenter, desto mere interessant – synes at være et mantra i Stines karriere. Hun har arbejdet både med kommercielle virksomheder, politiske myndigheder og interessepolitiske organisationer. 

Stine Nissen er først som sidst strateg og flittigt benyttet som sådan. I tyve år har hun jungleret med kommunikation både i brancheorganisationer, store medlemsorganisationer, interessepolitiske organisationer og i virksomheder. Det betyder, at Stines værktøjskasse med kommunikative redskaber, er yderst veludstyret. Hun har erfaring med såvel pressehåndtering, som SoMe, marketing, interessepolitik, interessevaretagelse og ikke mindst krisekommunikation.

Tidligere kommunikationschef i stor medlemsorganisation

Stine har i en årrække været kommunikationschef i ophavsretsorganisationen KODA, der har flere end 50.000 medlemmer og opererer i et kommunikativt sprængfarligt felt bestående af medlemmer, kunder, brancheorganisationer, politiske interesser, juridiske love og EU direktiver samt en kritisk presse.  Siden har hun i syv år som direktør i eget firma rådgivet ministerier, myndigheder, private virksomheder og interessepolitiske medlemsorganisationer om kommunikationsstrategisk positionering. Dette arbejde har ofte udviklet sig til rådgivning om interessevaretagelse, hvilket betyder at Stine i dag har et bredt og velkonsolideret netværk på Christiansborg og blandt en række interessepolitiske spillere.

Krisekommunikation og shitstorms

Særlig ekspertise har Stine indenfor etablering af kommunikative beredskaber og især håndtering af kriser. Her kombinerer Stine en årelang erfaring med at tilrettelægge beredskaber, udarbejde strategier og styre både budskaber og partsindlæg i såvel pressen som på SoMe og på stakeholders medier. Hun har igennem mange år ikke blot håndteret shitstorms, men også arbejdet strategisk med at skabe candystorms, både som modvægt mod shitstorms og som forebyggelse.

Så er der det med kunsten…

Endelig har Stine en uudslukkelig kærlighed til dansk kulturliv, hvilket også i perioder har smittet af på hendes karriere. Hun har rådgivet om og varetaget en del kultur- og mediepolitiske opgaver. I 2014 var hun ansvarlig for den offentlige kommunikation og kampagne for at bevare det daværende DR Underholdningsorkesters i DR. Det førte til et politisk flertal på Christiansborg om at bevare orkestret i DR, men da den daværende kulturminister gik imod flertallet og bifaldt at DR lukkede orkestret, takkede Stine ja til at beklæde posten som den første direktør i det, der nu er det privatdrevne Danmarks Underholdningsorkester.

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden