Dubex ny partner med Niveau

Vi er glade for at kunne annoncere, at Niveau indgår partnerskab med Danmarks førende it-sikkerhedsvirksomhed, Dubex. Niveaus kernekompetencer indenfor krisekommunikation skal bidrage til, at virksomheder og myndigheder i forbindelse med et hacker-angreb hurtigst muligt får styr på den kommunikative del af krisen så virksomhedens image ikke belastes yderligere.

EU’s persondataforordning stiller både store krav til virksomheders og myndigheders IT-sikkerhed og til den kommunikative indsats ved et datalæk. Partnerskabet mellem Dubex og Niveau sikrer, at virksomheder og myndigheder ikke blot er optimalt sikret mod hacker-angreb eller databrud, men også er i stand til effektivt at informere om bruddet samt styre den medieopmærksomhed, der ofte opstår i kølvandet på et datalæk. På den måde kan virksomheder og organisationer komme gennem krisen med mindst mulig skade på renommé og image.

Kriseberedskab som en del af sikkerhedsløsning

Niveau tilbyder ifm. krisekommunikation for det første et forberedende forløb, hvor virksomhedens kommunikative beredskab testes og forbedres. For det andet tilbyder vi et akut udrykningsteam, hvor eksperter fra Niveau rykker ud og bistår virksomheden med at håndtere mediekrisen samt den krise der evt. spreder sig til sociale medier mm.

Partnerskabet mellem Danmarks førende it-sikkerhedsfirma, Dubex og Niveau betyder, at Niveaus medarbejdere fremover vil have et smidigt og effektivt samarbejde med Dubex’ team, der rykker ud i tilfælde af krise. Et samarbejde, der sikrer at krisehåndteringen sker effektivt og professionelt på alle planer.

Yderligere information:

Læs hvad Dubex skriver om partnerskabet med Niveau.

Læs mere om Dubex

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden