Niveau holder oplæg om GDPR og kommunikation

Når Dubex inviterer til GDPR-inspirationsseminar d. 28. september er Niveau blandt de oplægsholdere, der skal rådgive danske virksomheder om, hvad der skal til for, at de kan efterleve EU-persondataforordningens nye krav.

De deltagende virksomheder møder op til seminaret for at blive lidt klogere på de krav, der stilles i EU’s persondataforordning. Forordningen træder i kraft d. 25. maj 2018. På nuværende tidspunkt estimers det, at ingen danske virksomheder har implementeret forordningens krav, så der er travlt.

EU-persondataforordningen stiller en række konkrete krav til virksomheder og myndigheder, der medvirker til at sikre, at personlige data behandles og bevares efter ’best practice’ på it-sikkerhedsområdet. Dubex er førende på dette område.

Forordningen indeholder ikke kun tekniske krav. Et af de nye krav handler om kommunikation: dels skal myndighederne have besked om datalækket indenfor 72 timer, dels skal berørte personer i visse tilfælde orienteres hurtigst muligt og endelig skal der også kommunikeres offentligt ved alvorlige datalæk.

Forordningen vil medføre skærpet mediemæssig opmærksomhed omkring potentielle datalæk. Alt i alt kræver det et kommunikativt beredskab, som Niveau kan tilbyde at bidrage med.

Yderligere information:

Læs mere om seminariet og se programmet her:

Læs mere om Dubex her

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden