Krisekommunikation og it-sikkerhed i ét og samme produkt

Niveau går nu i markedet sammen med Danmarks førende it-sikkerhedsvirksomhed, Dubex. Dubex’ eksperter i it-sikkerhed og Niveau’s eksperter i krisekommunikation tilbyder sammen en ”sikkerhedsambulance”. Vi rykker ud sammen og giver kunderne den bedst mulige hjælp i tilfælde af et datalæk eller et hackerangreb. En stærk og sjælden kombination af ekspertviden samlet i ét produkt.  

Det sker før eller siden

Den tid er for længst forbi, hvor man kunne håbe på, at man aldrig blev hacket. I dag må alle gå ud fra, at man på et eller andet tidspunkt bliver hacket eller mister data. Når it-krisen rammer er det godt at have ekspert-viden og professionel hjælp ved hånden.

Dubex Incident Response Team

Kunder hos Danmarks førende it-sikkerhedsfirma, Dubex har gennem nogle år haft mulighed for at gøre brug af Dubex Incident Response Team. En service, der garanterer kunderne akut professionel it-sikkerhedsrådgivning og håndtering af it-kriser.

I erkendelse af at it-kriser i dag hurtigt udvikler sig til alvorlige kommunikative kriser, er Dubex Incident Response Team nu udvidet med konsulenter fra Niveau. GDPRs skrappe krav til offentlig kommunikation i tilfælde af et persondatalæk, øger behovet for professionel krisekommunikation i tilfælde af et persondatalæk.

Med Niveaus særlige ekspertise i at håndtere kommunikationskriser og efterleve GDPR-kravene til offentlig kommunikation i forbindelse med et alvorligt persondatalæk er Dubex Incident Response Team nu i stand til at dække såvel it-sikkerhed og afledte kommunikative udfordringer ifm. et hackerangreb eller læk.

Tilmeld dig webinar 7. november

Mød vores eksperter d. 7. november kl. 11 – 12 på vores webinar.

Her løfter Dubex og Niveau sammen sløret for, hvordan it-kriser udvikler sig og bliver til kommunikationskriser. Og vi kommer med en række konkrete forslag til, hvordan man bedst muligt forbereder sig og reagerer, når krisen rammen.

Læs mere og tilmeld dig her. 

 

Læs mere om Dubex Incident Response Team på Dubex’ hjemmeside

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden