Niveau blandt talerne på konference om it-sikkerhed i Horsens

Niveau har specialiseret sig i at håndtere og rådgive om krisekommunikation i forbindelse med databrud og hacking, og er derfor blandt talerne på Dubex store summit om it-sikkerhed, der afholdes i Horsens d. 24. maj.

Skrappe GDPR-krav til kommunikation

Med EU’s persondataforordning (Artikel 33 om Breach Notification) bliver det et krav, at virksomheder og myndigheder i tilfælde af alvorlige datalæk akut skal kommunikere til dataindehaverne, men også til offentligheden.

Hvordan tackler man dette, så virksomheden eller myndigheden ikke oplever skade på sit image? Hvordan håndterer man forulempede dataindehavere, frustrerede kunder og leverandører, og en sensationslysten presse samtidig med, at man skal håndtere selve it-krisen?

Niveau og Dubex fælles oplæg om GDPR-krav

I Horsen d. 24 maj. giver Niveau og it-sikkerhedsfirmaet, Dubex i fællesskab en grundig indføring i persondataforordningens artikel 32 om behandlingssikkerhed og de tekniske tiltag, der gør organisationer i stand til teknisk at opdage og rapportere sikkerhedsbrud efter artikel 33 og 34. Efterfølgende ser vi på, hvordan man bedst forbereder sig til at kunne tackle kravene til Breach Notification jf. Artikel 33.

Niveau er partnere med Dubex. Sammen leverer vi et beredskab, der sikrer akut adgang til ekspertbistand indenfor såvel kommunikation og it-sikkerhed i tilfælde af datalæk.

Se det fulde program her.

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden