Niveau styrer debat på Christiansborg

Som et led i et længerevarende samarbejde med AskovFonden bidrager Niveau d. 11. december til en stor konference på Christiansborg. Her undersøger politikere og fagprofesionelle hvordan man kan flytte den sociale indsats fra systemvelfærd til relationsvelfærd.

Carl Holst (Venstre) og Torsten Gejl (Alternativet) inviterer i samarbejde med AskovFonden til konference, der skal udforske og undersøge konceptet relationel velfærd.

En række borgere vil fortælle om mødet med system-Danmark, og hvordan det kan gøres bedre. Faglige eksperter vil fortælle om fordelene ved, og mulighederne med, relationel velfærd. Og Folketingspolitikere vil undersøge og diskutere, hvordan vi opnår et velfærdssamfund, hvor den enkeltes ressourcer kommer i centrum, frem for systemets rammer og regler.

Blandt oplægsholderne er Helle Øbo, adm. dir. Askov Fonden, Knud Aarup, tidl. dir. Socialstyrelsen m.fl. Alle Folketingets partiers socialordførere er inviteret til at deltage i paneldebatten.

Konferencen ledes af Niveaus direktør og partner, Flemming Platz.

Niveau laver interessevaretagelse for en række kunder. En effektiv og saglig måde at få nuanceret en problemstilling er ofte at lave debatarrangementer. Dette er typisk et led i et længerevarende arbejde med at få positioneret synspunkter politisk.

Fakta om AskovFonden

AskovFonden er en NGO, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer. Løsningerne bygger relationer til udsatte borgere i Danmark med det mål, at de får styrken og modet til at tage ansvar for deres eget liv og det samfund, de er en del af.

I et samarbejde med AskovFonden går borgerne fra at være en omkostning til at blive et aktiv i og for samfundet. AskovFonden tilbyder hjælp og støtte til over 2000 mennesker hvert år.

 

Find programmet her 

 

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden