Specialister i kommunikation ved persondatalæk (GDPR)

It–kriser udvikler sig hurtigt til kommunikative kriser, der skader virksomhedens offentlige image og begrænser virksomhedens manøvredygtighed.

Når EU’s persondataforordning træder i kraft d. 25. maj, kan et it-sikkerhedsbrud, der indebærer tab af persondata, medføre lovovertrædelser, hvis der ikke er kommunikeret ordentligt.

Niveau yder akut kommunikationsrådgivning ifm. it-kriser og hacking.

Niveau er specialiserede i EU Persondataforordningens krav til kommunikation.

Brug os til at sikre compliance ift. kravene til breach notification og indberetning til Datatilsynet.

Vores bistand kan bestå af:

 

 

  • Skræddersyede kriseøvelser, der tester virksomheders og myndigheders handleevner under en it-krise
  • Akut krisehåndtering på stedet
  • Akut rådgivning om strategi og træning af ledelse og talspersoner
  • Udarbejdelse af planer for beredskab, der sikrer at loven (GDPR) efterleves i tilfælde af læk af persondata
  • Akut udrykning og rådgivning, der sikrer, at persondatalovens krav til kommunikation overholdes ifm. persondatabrud
  • Faste samarbejdsaftaler med førende it-eksperter

Sæt et møde op eller ring nu for at høre nærmere

Ring til kommunikationsrådgiver og partner Stine Nissen på telefon. 28 26 35 36.

Du er også velkommen til at udfylde denne formular og bede om et gratis og uforpligtigende møde.

Niveau er medlem af Dansk Erhverv og afholder hos DE i 2018 kurser om håndtering af persondatalæk og EU Persondataforordningens krav til kommunikation.

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden