Valgmøde med Niveau som ordstyrer

I dag mandag d. 30. oktober har partner i Niveau, Flemming Platz haft fornøjelsen af at styre et valgmøde i København. Blandt talerne er partiernes spidskandidater, der bl.a. drøfter hovedstadens boligpolitik.

Boligpolitik fylder meget i kommunalvalget i København og Storkøbenhavn. Boligforeningen 3B har derfor som led i valgkampen inviteret de partipolitiske spidskandidater i København til valgmøde i Urbanplanen mandag d. 30 oktober.

Debat som interessevaretagelse

Niveau laver interessevaretagelse for virksomheder, fagforeninger, og organisationer. Debatarrangementer er ofte et effektivt element i en proces, der har til formål at påvirke politiske beslutninger.

 

Blandt talerne er:

Overborgmester Frank Jensen, Soc.dem. Ninna Hedeager Olsen, EL. Mia Nygaard, RV, Sisse Marie Weilling, SF, Carl Christian Ebbesen, DF, Jakob Næsager, Kons., Alex Vanopslagh, LA, Niko Grünfeld, Alt.

Ordstyre: Flemming Platz, Direktør og Partner i Niveau

Arrangør: Boligforeningen 3 B 

 

Fakta om Boligforeningen 3B

Boligforeningen 3B er en almen boligforening, som udvikler, bygger og administrerer boligområder. 3B har ca. 12.000 lejeboliger i 80 forskellige afdelinger i Storkøbenhavn – og mange nye boliger på vej.

3B ejer selv sine ejendomme, som omfatter meget forskellige boligformer: højhuse, rækkehuse, seniorboliger, ungdomsboliger, plejeboliger, skæve boliger til hjemløse samt erhvervslejemål.

Se alle nyheder » « Tilbage til forsiden